Branding

O.a. design, copywriting, positionering en meer. 

Jouw positie op de markt, dat is waar het om gaat. Welke teksten gebruik je? Welk beeld? Wat is je bestaansreden? En hoe zet je ieder onderdeel van je bedrijfsidentiteit juist in? Het maken en ontwikkelen van je merk, dat is branding!

Het volledige brandingsproces kan een flinke periode in beslag nemen, maar om duidelijke mijlpalen te kunnen bereiken hebben we het proces opgedeeld in drie onderdelen. Na iedere mijlpaal kunnen we het resultaat bekijken en evalueren wat we in de volgende periode kunnen verbeteren!

Het brandingsproces

1. Positionering

We onderzoeken in interactieve meetings wat jouw plan precies inhoudt. Wie wil je bereiken? Wat verkoop je? Hoe en waarom? Door helder te krijgen wat je merk inhoudt kunnen we de volgende stappen scherper insteken en gemakkelijker leads generen.

2. Materiaal

Vervolgens kunnen we jouw ideeën en plannen omzetten naar inhoudsvolle documenten. Beeld, teksten, kanalen, een huisstijl en meer.  Niet alleen voor nu, maar voor de komende periode.

 

3. Inzet

Tot slot is het belangrijk om te bekijken hoe we alle middelen zo goed mogelijk in kunnen zetten om leads te generen. We starten met de inzet van de juiste middelen en dragen alles aan jullie over, inclusief een advies over hoe de overige middelen in te zetten.

Is branding de oplossing voor jouw organisatie? 

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

Scherpdeel 28,
4703RJ Roosendaal
Nederland