Social media beheer & marketing advies

Kunstbende Noord-Brabant

In 2020 ontvingen we van Kunstbende Noord-Brabant, een regionale afdeling van Kunstbende, de vraag of wij mee konden denken met een aantal van hun marketing acties, waaronder online adverteren en social media gebruik. Geen probleem! Met plezier! Jaarlijks creëren we sindsdien voor de afdeling advertentieplannen en social media planningen. Daarnaast dragen we zorg voor de uitvoering van betaalde en organische online uitingen van de organisatie.

Schrijven websiteteksten

Constructie van content

Veel organisaties hebben moeite met het constructief en strategisch bijhouden van hun betaalde en organische content, bijvoorbeeld op Instagram. Juist omdat er geen duidelijk en voorbedacht plan is voor de bestaande kanalen, kan het beheren ervan best wat tijd kosten. Door juist een plan neer te leggen en ervaren handen erop los te laten, is het snel en naar de wens van de organisatie gedaan.

Zo ook bij Kunstbende Noord-Brabant en dat levert uiteindelijk resultaat op. In dit geval een groei van ongeveer 500 volgers per vier maanden en een veel groter bereik, waardoor de boodschap van de organisatie nog verder reikt als daarvoor!

extra volgers per vier maanden

groei van bereik in vier maanden